Előre szeretném elmondani, hogy nagyon fontos az orvosok munkája, a gyógyszerek szedése, amennyiben nincs más megoldás!

A szakemberek közül senki nem említi az Időjárási viszonyokat, az időjárási frontok és frontátvonulások, a légköri nyomást, hogy mennyire befolyásolják a minden napjainkat, az emberi szervezetre való ráhatását, a szervezetünk reagálását ezekre a hatalmas energiákra.

Nézzünk pár példát!

A hideg időjárási frontok, meleg időjárási frontok okozhatnak, fejfájást, derék fájást, ízületi panaszokat, hasogat a kezünk a lábunk, stresszt, depresszió, türelmetlenek, figyelmetlenek, idegesebbek, fáradékonyabbak, rosszkedvűek vagyunk, hirtelen szédülésre érzékenyek lehetünk, nőknél menstruációs zavarok léphetnek,fel, erősödhetnek az asztmás, allergiás tünetek, emésztési problémák lehetnek az emberi szervezettől függően, hogy kinek a szervezete mire érzékenyebb.

A legtöbb közlekedési baleset, a legtöbb rosszullét, valamilyen fronthatás alkalmával történik, mert figyelmetlenebbek, ingerlékenyebbek az emberek.

Van aki érzékenyebb a hold állásra, teli holdnál (új holdnál) nem tud rendesen aludni, Tudósok is bizonyították a holdciklusnak az alvásunkra gyakorolt befolyását, Ez előidézheti a kialvatlanság érzését, amitől aztán egyenes út vezethet a rossz közérzeten át a totális káoszig.

A megoldás ezekre a problémákra, a legtöbb esetben, lehet egy jó gyógykrém (ízületi panaszokra, fejfájásra, fej fájásra, gyomor fájásra stb., én a Sun Breez krémet használom, ami hosszú évek során bevált)

Fiatal korban legtöbben ezeket a hatásokat észre sem veszik, de minél idősebb lesz az ember, annál érzékenyebb lesz ezekre az időjárási, természeti hatásokra.

Nagyon sok ember úgy gondolja, hogy a legegyszerűbb ilyen esetekben bevenni egy gyógyszert, hogy elmúljanak a panaszok. Ezek az emberek, akik korlátok nélkül szedik a különböző időjárási hatásokra a gyógyszereket, nagyon nagy hibát követnek el. 20-50 éves korban ez általában nem érzékelhető, hanem utána jönnek a problémák, a szervezet megbosszulja a sok felesleges gyógyszer fogyasztást!

A hatóanyag lehet, hogy nem is annyira árt, annyira mint, amibe beágyazzák, hogy elnyerje az általunk megszokott gyógyszer formáját és eladható legyen.

Lehet vese probléma, máj probléma, keringési zavar, szív probléma, emésztés zavar, végtag probléma és még lehetne sorolni az idős kori betegségeket, amit lehet hogy a sok felesleges gyógyszer fogyasztás okoz.

Igaz, hogy az orvosoknak nem érdeke ilyen dolgokra felhívni a figyelmet, mert a gyógyszergyártás, hatalmas üzlet, nagyon sok profitot hoz.

Az írást gondolat ébresztőnek szánom, lehet az is, hogy valaki leszokik a felesleges gyógyszer szedésről.